مراسم گرامیداشت روز جنگلبان در کردستان برگزار شد

تاریخ انتشار : دوشنبه ٩ مرداد ١٤٠٢ - ساعت انتشار: ١١:٤٢ - گروه خبری : اخبار استان

همزمان با روز جهانی جنگلبانی، مراسم گرامیداشت تلاش‌های جنگلبانان کردستانی برگزار و از فعالان این حوزه تجلیل شد.

همزمان با روز جهانی جنگلبانی، مراسم گرامیداشت تلاش‌های جنگلبانان کردستانی برگزار و از فعالان این حوزه تجلیل شد.

 

 

اخبار

فارس من

افکار سنجی

توانا

دانشکده

انتشارات

فارس نوجوان

دیگر زبانها (Other Languages)

دسته بندی ها

صفحه نخست

جامعه

اقتصاد

بین الملل

سیاست

علم و پیشرفت

دانشگاه

فرهنگ

هنر و رسانه

استانها

عکس

فیلم

ورزش

زندگی

فارس پلاس

دفاتر منطقه ای

نمایش در نسخه دسکتاپ

استانها

 / 

کردستان

۱۲:۵۳ ۱۴۰۲-۵-۹

۰

۰

مراسم گرامیداشت روز جنگلبان در کردستان برگزار شد

همزمان با روز جهانی جنگلبانی، مراسم گرامیداشت تلاش‌های جنگلبانان کردستانی برگزار و از فعالان این حوزه تجلیل شد.

 

مراسم گرامیداشت روز جنگلبان در کردستان برگزار شد

به گزارش  روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان کردستان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، پیش از ظهر امروز مراسمی به مناسبت گرامیداشت تلاش‌های جنگلبانان استان با عنوان «سلام جنگلبان» با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان و دیگر مسوولان استانی همزمان با سراسر کشور در محل سالن جلسات شهدای منابع طبیعی منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان برگزار شد.

 

 معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان در این مراسم با بیان اینکه تفکر توسعه پایدار در چهل سال اخیر به سمت ثبات اقدامات به جامانده است، افزود: ما انسان‌ها کره زمین باید به فکر روزی باشیم که این زیست‌بوم باید برای آیندگان به میراث گذاشته شود.

 

کیومرث حبیبی خاطرنشان کرد: با افزایش جمعیت کره زمین، دست‌اندازی به آب خاک و زمین ادامه دارد و باید خودمان را برای مقابله با دست درازی به عرصه‌های طبیعی زاگرس ‌و البرز آماده کنیم، سفره‌های جنگلی در آینده‌ای نزدیک میزبانی جمعیت خواهد بود که تاکنون از آب و هوای خاک پایدار بی‌بهره بوده‌اند.

 

وی تاکید کرد: بخش عمده‌ای از آسیب‌های عرصه‌های طبیعی مربوط به زمین‌خواری است و کسانی هستند که قوانین را نادیده گرفته و به عرصه‌های طبیعی دست‌درازی می‌کنند لذا جنگلبانان باید آمادگی بیشتری داشته باشند.

 

حبیبی با اعلام اینکه در یکسال اخیر در استان کردستان توجه به حفظ محیط و عرصه‌های طبیعی توسط مسوولان به شدت مورد حمایت قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: کسانی که وظیفه پاسداشت از محیط را برعهده دارند، آگاه باشند که مثلث اقتصاد، اجتماع و محیط باید با هم به پایداری برسند و اهمیت هماهنگی این مثلث بسیار مهم است.

 

در استان کردستان ۶۵ جنگلبان فعالیت دارند

 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان نیز در این مراسم اظهار داشت: جشنواره ملی روز جنگلبان از سال ۱۳۹۶ همه‌ساله به همت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و تشکل محیط ‌زیستی «جمعیت حامیان زمین» برگزار می‌شود.

 

بهزاد شریفی‌پور جنگلبانان را حافظان عرصه‌های طبیعی دانست و افزود: اکنون در استان کردستان ۶۵ جنگلبان فعالیت دارند که از این تعداد ۳۴ نفر بصورت رسمی و قراردادی و ۳۱ نفر به صورت شرکتی در قالب پروژه گشت و مراقبت از اراضی ملی در استان به صورت شبانه روزی فعالیت دارند.

 

وی با بیان اینکه بیش از 10 هزارپرونده دخل و تصرف در حوزه جرایم و تخلفات زمین در عرصه منابع طبیعی استان در دادگستری تشکیل شده است، افزود: سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان منابع طبیعی وآبخیزداری در مقابل مردم نیست بلکه در کنار مردم است.

 

شریفی‌پور تاکید کرد: ما متولی حفاظت از منافع عمومی هستیم نه منافع اشخاص خاص، ما متولی پاسدار از عرصه‌های منابع طبیعی هستیم نه فقط برای جمع حاضر بلکه برای نسل‌های آینده، بنابراین اعتقاد داریم که منابع طبیعی برای مردم و با مردم است و در استان فرهنگی کردستان این نوید را می‌دهم که با همکاری انجمن‌های محلی، مردم، و افراد بی‌ادعا بدون هیچ چشم داشتی، قطعا بیش از پیش در حفاظت و صیانت منابع طبیعی موفق‌تر عمل خواهیم کرد.

 

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان نیز در این مراسم گفت: سازمان‌های مردم نهاد به جهت کاهش آسیب‌ها در سطح کلان کشور همواره مورد توجه بوده است.

 

رضا اعظمی با تاکید بر اینکه قوه قضائیه، حساسیت بالایی نسبت به منابع طبیعی بالایی دارد، افزود: گزارش‌های زیادی در رابطه با تخلفات منابع طبیعی در استان به ما رسیده که برای تعدادی پرونده قضایی تبدیل شده و محاکمه شده‌اند.

 

اعظمی با اشاره به استفاده بی‌رویه از درخت‌های بلوط زاگرس به عنوان زغال در استان‌های همجوار اظهار کرد: ما زاگرس را با جنگل‌های بلوط می‌شناسیم و اکنون تهیه زغال از درخت جنگل‌ها به مشکلی بزرگ تبدیل شده است که خوشبختانه این مورد در کردستان به دلیل حساسیتی که نسبت به جنگل‌های بلوط دارند بسیار کم است و اگر موردی نیز وجود داشته باشد، سریعا از طرف خود مردم گزارش داده می‌شود.

 

در این مراسم از ۱۲ نفر از خانواده شهدای منابع طبیعی و فعالان این حوزه تجلیل شد.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج