استاندار بوشهر تاکید کرد
استفاده از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در طرح‌های آبخیزداری استان بوشهر

تاریخ انتشار : 1402/05/15 - ساعت انتشار: ١٢:١٥ - گروه خبری : اخبار استان

استاندار بوشهر با بیان اینکه باید منابع بخش خصوصی در طرح‌های آبخیزداری استفاده شود گفت: بکارگیری سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با همکاری بسیج سازندگی و نیروهای جهادی در طرح‌های آبخیزداری استان بوشهر یک ضرورت است.

 احمد محمدی‌زاده در کارگروه مدیریت جامع آبخیزداری استان بوشهر با اشاره به عبور آب‌های روان ناشی از بارش باران از دیگر استان‌ها از طریق آبراهه‌های بوشهر اظهار داشت: حوضه آبریز رودخانه مند یکی از مناطق مهم در این عرصه شامل دشت‌های مختلف و دارای 4 میلیون هکتار اراضی است که در این اراضی روان آب باران جریان پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه در حوضه آبریز مند اکنون سد باغان مستقر است و سال گذشته آبگیری شد گفت: سد دشت پلنگ نیز در این حوضه آبریز قرار دارد که انتهای سال آینده آبگیری می‌شود، مطالعات سد دهرود نیز به پایان رسیده و به‌زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود و چند سد دیگر و طرح آبخیزداری در حوضه آبریز رودخانه مند مستقر است که نقش مهمی در مدیریت آبهای روان دارد.

استاندار بوشهر، نقش عملیات‌های آبخیزداری در مدیریت آبهای روان را مورد اشاره قرار داد و افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد سالانه 2 تا 3 میلیارد مترمکعب روان آب با عبور از استان بوشهر راهی دریا و خلیج‌فارس می‌شود که با توجه به مولفه‌های کنترل سیلاب، تقویت منابع آب زیرزمینی، اکوسیستم شرایط زیست محیطی، نیاز آب در حوزه کشاورزی، شرب و دیگر عرصه‌ها، تاب‌آوری محلی و مسائل اجتماعی، باید مدیریت هدایت روان آبها در دستور کار قرار گرفته شود.

محمدی‌زاده با بیان اینکه حوضه‌های آبریز در عرصه‌های جاری شدن سیلاب، تقویت آب زیرزمینی، اکوسیستم و دیگر بخش‌ها اثرگذار هستند اضافه کرد: تمام حوضه آبریز استان بوشهر دارای طرح مطالعاتی هستند که بر اساس آن اجرا طرح‌های آبخیزداری باید در اولویت قرار گرفته شود.

وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از آب‌های شرب، کشاورزی و صنعتی وارد زمین و به پساب تبدیل می‌شود افزود: تکمیل مطالعات طرح جامع آبخیزداری استان بوشهر در اولویت قرار گرفته شود.

استاندار بوشهر یکپارچه کردن کل منطقه حوضه آبریز را مورد تأکید قرار داد و با بیان اینکه طرح‌های آبخیزداری تدوین شده است تصریح کرد: تکمیل طرح مطالعاتی حوضه آبریز در اولویت قرار بگیرد و برای اجرایی شدن طرح‌های آبخیزدای باید منابع مختلف مورد استفاده قرار گرفته شود.

محمدی‌زاده خلق منابع اعتباری مردمی و دولتی برای طرح‌های آبخیزداری را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: مشارکت و همکاری کشاورزان در اجرا طرح‌های آبخیزداری در راستای تقویت منابع آب چاه‌های مناطق روستایی باید مورد توجه قرار گرفته شود.

وی با بیان اینکه باید منابع بخش خصوصی در طرح‌های آبخیزداری استفاده شود گفت: بکارگیری سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با همکاری بسیج سازندگی و نیروهای جهادی در طرح‌های آبخیزداری استان بوشهر یک ضرورت است.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here