خبر گلستان
گلستان/برگزاری جلسه شورای اداری منابع طبیعی گلستان با حضور سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور
جلسه شورای اداری منابع طبیعی گلستان با حضور سرپرست سازمان، مدیرکل منابع طبیعی استان، روسای ادارات ستادی و شهرستانی در یگان حفاظت برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری در جلسه شورای اداری اظهار کرد:4 هزار و 600 نیروی حفاظتی در سطح شمال کشور داریم.
وی با تاکید به اولویت ساماندهی نیروهای حفاظتی در سطح شمال کشور ادامه داد: استان گلستان در بین استان های شمالی در بخش حفاظت وضعیت مطلوبتری دارد.
وحید با تاکید به پوشش و لباس فرم نیروهای حفاظتی، گفت: حضور نیروها در عرصه های تحت حفاظت تعیین شده باید جدی گرفته شود.
سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری به اعتبار تخصیص یافته برای خرید تجهیزات یگان اشاره کرد و افزود: پاسگاه های یگان حفاظت و سرجنگلبانی ها باید از نظر تجهیزات و امکانات رفاهی به روز رسانی شوند.
وی اظهار کرد: حل مشکلات مردم در حوزه منابع طبیعی در استان ها از اهمیت بالایی برخوردار است.
وحید با تاکید به مراتع شمال استان و طرح احیاء اراضی شمالی استان گلستان، ادامه داد: منابع طبیعی گلستان در بخش احیاء مراتع، جنگلکاری و زراعت چوب اقدامات خوبی انجام داده است.
سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری تصریح کرد: مناقصه و مزایده چوب آلات افتاده در اسرع وقت انجام شود.
وی ادامه داد: 80 هزار هکتار اقدامات جنگلکاری در استان گلستان انجام شده است که باعث شده جنگل های خزری به جنگل های ایرانی_تورانی متصل شود.
وحید به موضوع آموزش در بین نیروها پرداخت و تاکید کرد: آموزش های خود حفاظتی و مقابله با حریق بسیار با اهمیت است و انجام و تکرار آموزش ها الزامی است.
اثرگذاری پروژه های آبخیزداری در مناطق سیل خیز قابل مشاهده است
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان در جلسه شورای اداری منابع طبیعی گلستان با حضور سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اظهار کرد: درصد خسارت پایین در مناطق سیل خیز استان گلستان اثربخش بودن پروژه های آبخیزداری در این مناطق را نشان می دهد.
حمید سلامتی با اشاره به احداث ساختمان و پایگاه اطفا حریق در شهرستان کلاله، افزود: در بحث حریق از نظر تجهیزات و امکانات با کمبود مواجه هستیم.
وی تصریح کرد: پارک های جنگلی استان گلستان ساماندهی شده است و در تلاش هستیم با کمبود اعتبار مدیریت خوبی برای این بخش داشته باشیم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان در ادامه به کمیسیون رفع تداخلات، اقدامات پنجره واحد زمین، بهره برداری، تجهیزات و ماشین آلات اشاره کرد.
2900 هکتار عملیات بوته کاری در نوار شمالی استان انجام شده است
معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان با اشاره به اینکه 2900 هکتار عملیات بوته کاری در نوار شمالی استان انجام شده است، گفت: برای نگهداری و مراقبت از این پروژه نیاز به اعتبار داریم.
رمضان بهترک تصریح کرد: در شمال استان گلستان 306هزار هکتار در حال بیابانی شده است که از این مقدار 130هزار هکتار شرایط بحرانی دارد.
وی ادامه داد: در بخش آبخیزداری بهره گیری از روش های جذبی آب و اجرای طرح تغذیه آبخوان ها در حال اجرا است.
معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان افزود: پروژه های همگام با طبیعت در پارک جنگلی النگدره گرگان انجام شده است.
بهترک به بهره گیری از ظرفیت شن چال ها در استان گلستان اشاره کرد و تاکید کرد: این ظرفیت در زمین های زراعی است و باعث تغذیه آبخوان ها می شود.
لزوم موفقیت در هر برنامه کاری نظم است
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: لزوم موفقیت در هر برنامه کاری نظم است.
حجت الاسلام اسفندیاری ادامه داد: کارمندان با برنامه منظم و روزانه می توانند در پیشبرد اهداف سازمانی تاثیرات بسیار زیادی داشته باشند.
وی ادامه داد: نظم و انضباط سازمانی باعث ایجاد یک محیط کاری مثبت و سالم میشود و عملکرد صحیح سازمان را تضمین میکند.
پست جانشین یگان حفاظت در چارت اداری وجود ندارد
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان با تاکید به سختی کار نیروهای یگان اظهار کرد: پست جانشین یگان حفاظت در چارت اداری وجود ندارد.
سرهنگ عیسی گلبینی مفرد تصریح کرد: نظارت به نیروهای یگان حفاظت چه در طرح ها و چه در خارج از طرح ها به عهده یگان حفاظت است و باعث یکپارچگی نظارت می شود.
در این جلسه روسای ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ها گزارشی از اقدامات در حال انجام در شهرستان ها را بیان کردند.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |