بالغ بر 15 هزار هکتار از جنگل های دست کاشت بیابانی در خراسان شمالی خودنمایی می کند

تاریخ انتشار : 1400/07/12 - ساعت انتشار: ١٢:١٣ - گروه خبری : اخبار قدیمی

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان شمالی در حاشیه پانزدهمین جلسه ستاد بررسی عملکرد برنامه اجرایی سال 1400 که به بررسی عملکرد منابع طبیعی این استان اختصاص داشت از ایجاد 15 هزار و 800هکتار از جنگل های دست کاشت بیابانی در خراسان شمالی خبرداد.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان شمالی در حاشیه پانزدهمین جلسه ستاد بررسی عملکرد برنامه اجرایی سال 1400 که به بررسی عملکرد منابع طبیعی این استان اختصاص داشت از ایجاد 15 هزار و 800 هکتار از جنگل های دست کاشت بیابانی در خراسان شمالی خبرداد.
حسن وحید روز دوشنبه در گفت و گو  با مرکز اطلاع رسانی سازمان جنگل ها از وجود ۱۸۰ هزار هکتار عرصه های بیابانی در سطح استان خراسان شمالی خبر داد و افزود: چهار هزار هکتار آن به کانون بحران و برداشت گردوغبار تبدیل شده است.
او گفت: اجرای طرح ترسیب کربن در مناطق بیابانی جاجرم با مشارکت مردم و بهره برداران اکنون به یکی از طرح های الگویی و مشارکتی موفق در مدیریت و احیای مناطق بیابانی کشور تبدیل شده است.
مدیرکل منابع طبیعی استان خراسان شمالی همچنین گفت: پروژه بين المللي ترسیب کربن  اکنون با هدف حفظ و احياي منابع طبيعي و بهبود شاخص هاي توسعه انساني از طريق توان افزايي و بهبود شرايط اجتماعي و اقتصادي با مشاركت جوامع محلي در حال اجراست.
وحید  همچنین در مصاحبه با مرکز اطلاع رسانی سازمان جنگل ها از کاداستر اراضی ملی در استان خراسان شمالی سخن به میان آورد و گفت: از مساحت دو میلیون و سیصد هزار هکتاری اراضی ملی استان تنها یک صد هزار هکتار باقی مانده است که به زودی این میزان پایان می پذیرد.
وی افزود: در زمینه اقدامات حفاظتی فعالیت های در خور توجهی در منابع طبیعی استان صورت گرفته و کلیه حقوق نیروهای حفاظتی پرداخت شده و خودروهای گشت و مراقبت استان اکنون به امکانات جی پی اس متصل شده و در انجام ماموریت ها تحت رصد و پایش قرار دارند.
این مسئول منابع طبیعی استان خراسان شمالی از کاهش 90 درصدی حریق در شش ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و علت آن را فرهنگ سازی از سوی روابط عمومی و ترویج و  همچنین مشارکت مردم و بهره برداران در طرح های منابع طبیعی استان برشمرد.
وی گفت: در مرتع بیش از 44 هزار هکتار تهیه طرح  مرتعداری انجام شده است و در 50 هزار هکتار آن احاله مدیریت صورت گرفته است.
حسن وحید در باره احیا و بازسازی عرصه های تخریب شده معدنی نیز گفت: در این زمینه با شرکت آلمونیای ایران در محدوده معدن بوکسید تفاهم نامه اجرای عملیات آبخیزداری با اعتباری بالغ بر 14 میلیارد تومان از سوی معدن در قالب طرح های سازه ای، مکانیکی و بیولوژیکی منعقد شده و اکنون پیمانکاران  این شرکت در حال اجرای این پروژه ها هستند.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here