برگزاری نشست هماهنگی پویش ملی ایران سر سبز در استانداری همدان
نشست هماهنگی پویش ملی ایران سرسبز- ایران قوی به ریاست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان و با حضور سازمان مدیریت و برنامه ریزی، بسیج سازندگی، جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر امور روستائی و شوراهای استانداری، مدیر کل منابع طبیعی استان، صدا وسیما، مرکز تحقیقات کشاورزی در سالن جلسات معاونت هماهنگی اموراستانداری همدان تشکیل شد.
به گزارش خبرنگار پیام طبیعت - فرزاد تیموری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان در این نشست با تاکید بر اهمیت پویش نهالکاری و بذر کاری گفت: باید از ظرفیت و جلب مشارکت مردم دراجرای این پویش ملی برای سر سبزی میهمن اسلامی اسفاده شود.
معاون هماهنگی امورعمرانی استاندار بر استفاده از گونه های بومی ومقاوم که نیاز آبی کم دارند تاکید کرد وگفت: برای اثر گذاری مطلوب این پویش باید طوری برنامه ریزی گردد تا اجرای این پویش مکان محورصورت گیرد.
وی گفت: حفظ منابع طبیعی به عنوان فرهنگ عمومی رسالت همگانی است و چنین پویشهایی نشان از همراهی همه مردم و مسئولین برای حفظ منابع طبیعی دارد.
وی ابراز کرد: ایجاد فرهنگ کاشت نهال و نگهداری از درختان تاثیر به سزایی در زیباسازی شهری و ایجاد فضای سبز خواهد داشت.
تیموری بیان کرد: دستگاههای اثرگذار در اجرای این پویش نهالکاری آموزش و پرورش و بسیج سازندگی است و دستگاههای مختلفی نیز دراین باره کمک خواهند کرد تا نحوه همکاریهای مشترک مشخص شود و طوری برنامه ریزی شود تا در اجرای این پویش از همه ظرفیت ها دستگاه های اجرائی مرتبط استفاده گردد و خانواده ها، معلمان و دانشآموزان بتوانند با منابع طبیعی همراهی داشته باشند.
در ادامه مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان در این نشست گفت: جنگل کاری راهکاری علمی برای کاهش اثرات تغییر اقلیم در مناطق خشک و نیمه خشک است و هدفگذاری ما کاشت 1میلیون و 236هزار اصله نهال صنوبر، قلمه صنوبر و نهال های جنگلی و فضای سبز در سال ۱۴۰۰ است.
اسفندیار خزائی خاطرنشان کرد: تاکنون 329 هکتار با بذر گونه ای ارژن، بادامک، بنه و بلوط و 25 هکتار نهالکاری در سطح استان اجرائی شده و این پویش ملی اقدامی مهم در نهادینه شدن نقش مشارکت اقشار مختلف مردم در توسعه فضای سبز و حفاظت و احیای رویشگاه های طبیعی و جنگلی و ارتقای سلامت جامعه خواهد بود.
وی گفت: با توسعه درختکاری، بذر کاری و ایجاد فضای سبز در استان، بخشی از خسارتی که امروزه انسان ها به دلیل زندگی شهری به منابع طبیعی و محیط زیست وارد می کنند جبران می شود.
خزائی بهره گیری از فضای سبز و افزایش روحیه نشاط و شادمانی و از بین رفتن آثار سوء کم بارشی و ترویج فرهنگ درختکاری در بین دانش آموزان، حفظ و احیاء منابع طبیعی و گسترش فضای سبز را از دیگر اهداف این پویش نام برد.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |